Workshops zakelijk

De kans is groot dat u als werkgever te maken heeft met de gevolgen van aandoeningen op de werkvloer. Een belangrijk voorbeeld is hart- en vaatziekten, de hoofdoorzaak van ziektelast in de ontwikkelde wereld. Deze groep neemt alleen maar toe; zo schat het RIVM dat in 2040 ongeveer 50% van alle volwassenen aan één of meer hart- en vaatziekten zullen lijden. Hoe voorkomt u dat uw organisatie wordt getroffen door de gevolgen hiervan? Net als hart- en vaatziekten zijn veel andere aandoeningen te behandelen of zelfs geheel te voorkómen middels een combinatie van bewustwording, kennisoverdracht en eenvoudige (leefstijl)adviezen.

Vitaliteit verhoogt de productiviteit van werknemers en vermindert het aantal ziektedagen. Onderzoek toont aan dat gezondheidsinterventies gericht op vitaliteit een rendement hebben tussen 250-600% (Baicker et al., 2010; Chapman, 2005; Aldana 2001). Investeren in de gezondheid van uw werknemers loont dus, maar waar moet u beginnen? Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Pacea is een jong, ambitieus bedrijf opgericht door artsen welke het doel heeft gezondheid naar naar een hoger niveau te brengen. Dit doen wij middels workshops en trainingen van werknemers en bedrijfsartsen. Onze specialisten in opleiding hebben uitgebreide medische kennis over verschillende ziektebeelden, zoals hart- en vaatziekten, hoofdpijn en lage rugpijn. Werken met ons biedt u de volgende voordelen:

ALGEMEEN

  • Onze specialisten in opleiding hebben diepgaande praktijkervaring. Dit verzekert u van kwaliteit.
  • Door uitgebreid patiëntencontact zijn onze artsen getraind in het aanspreken van de intrinsieke motivatie. Wij zetten mensen letterlijk en figuurlijk weer in beweging.
  • Onze passie om gezondheid breed uit te dragen zorgt dat wij een stap verder gaan voor onze cliënten.

VOOR BEDRIJFSARTSEN

  • Op maat gemaakte trainingen zorgen voor diepte-inzicht in verschillende ziektebeelden. Via optimale, in-company begeleiding van werknemers wordt ziektewinst behaald.

VOOR WERKNEMERS

  • Inspirerende workshops over vitaliteit of specifieke ziektebeelden bieden een unieke kans om ziektebevorderend gedrag tegen te gaan. Wij brengen de spreekkamer naar uw bedrijf.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Klik dan hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen en zorg dat ook uw organisatie klaar is voor de toekomst.