Stoppen met roken

Roken is niet goed voor de gezondheid; het is een belangrijke oorzaak voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten, kanker, COPD en vele andere aandoeningen. Hoewel de meeste mensen wel weten roken ongezond is, blijkt het nog niet altijd eenvoudig om hiermee te stoppen. Dat is niet gek, want roken is ontzettend verslavend.

Linda de Boer-Hendriks is een expert op het gebied van stoppen-met-roken en een gekwalificeerd stoppen-met-roken coach. Vanuit Aesculaap Medische Assistentie voert zij niet alleen persoonlijke coaching uit, maar is ook betrokken bij stoppen met roken op beleidsniveau. Dankzij haar expertise weet ze mensen langer rookvrij te houden; waar ongeveer 25-30% van deelnemers aan stoppen-met-roken coachingsprogramma’s na 1 jaar nog rookvrij zijn (landelijk gemiddelde), stijgt dit percentage naar 64% bij Aesculaap Medische Assistentie.

Ben jij ook gemotiveerd om te stoppen met roken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je misschien al geprobeerd te stoppen, maar is het niet gelukt? Kijk dan op de website van Aesculaap Medische Assistentie en neem de volgende stap in jouw vitaliteit!