Over Ons

Voorkómen is beter dan genezen. Dat horen we natuurlijk al van kinds af aan. Maar in de praktijk is dit toch makkelijk gezegd dan gedaan. Mensen weten vaak niet welke risico’s ze lopen tot het te laat is. Chronische ziekten nemen alleen maar toe; zo schat het RIVM dat in 2050 ongeveer 50% van de Nederlanders één of zelfs meer hart- en vaatziekten zullen hebben. Het is duidelijk dat er wat moet veranderen om mensen gezond oud te laten worden. Dit was de bakermat voor de oprichting van Pacea.

Na zijn opleiding tot basisarts begon Wardell Amerika in 2017 aan zijn opleiding tot neuroloog in Den Haag. Gedurende deze tijd leerde hij dat mensen vaak niet weten welk risico zij lopen totdat het te laat is. Doodzonde, omdat veel ernstige ziekten te voorkómen zijn met een gezonde leefstijl. Om mensen nog beter te kunnen helpen, heeft Wardell in 2018 Pacea opgericht.

Met Pacea proberen wij mensen bewust te maken van ziekten en risicofactoren, en geven hen de handvatten om ziekten te kunnen voorkómen en verbeteren. Door de combinatie van bewustwording én leefstijladviezen kunnen wij mensen motiveren en geven hen de handvatten om gezond te leven. 

Pacea gaat verder waar de traditionele geneeskunde ophoudt. Onze holistische aanpak richt zich op preventie én behandeling van neurologische aandoeningen middels bewustwording, kennisoverdracht en eenvoudige (leefstijl)adviezen. Wij geloven in dat gezonde organisaties leiden tot een gezonde toekomst voor iedereen.

– Wardell Amerika, neuroloog-in-opleiding en oprichter Pacea

Zakelijke partners:
Geïnteresseerd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Klik dan hier om vrijblijvend een offerte op te vragen?

Reviews

LAURA SMIT

“Fantastische trainingsdag! De adviezen vandaag over migraine heb ik zelfs nooit van mijn eigen dokter gehoord. Dankzij handvatten uit de training kan ik straks het beste uit mijn situatie halen.”

JOHN HAYE

“Leerzame dag vandaag, glashelder. Door mijn slechte houding in een zittend beroep heb ik veel last van rugklachten. Ik ga mijn leven beteren.”

SOPHIE DE HAAN

“Ik heb binnen de organisatie veel te maken met werknemers die hoofdpijnklachten hebben, maar vond het lang niet altijd makkelijk om de juiste adviezen mee te geven. Met de duidelijke uitleg kan ik nu gericht advies geven en daar voel ik me prettig bij. Bedankt Pacea!”