Over Ons

Zieke werknemers kosten geld. Maar wist u dat slechts een ongezonde leefstijl al kan zorgen voor meer ziekteverzuim en een afname van de productiviteit van uw werknemers? Bovendien kan deze ongezonde leefstijl weer leiden tot allerlei neurologische aandoeningen, waaronder hart- en vaatziekten. Dit wilt u natuurlijk voorkómen.

Het loont de moeite uw werknemers te screenen en te behandelen, voordat ze ziek worden. Hoe gaat u als bedrijf om met vitaliteit? Screent u de werknemers zelf of besteedt u dit uit? Hoe motiveert u ze om gezonder te gaan leven? En als zij er klaar voor zijn, wie helpt ze dan hun doel te bereiken? Wij nemen u graag deze zorg volledig uit handen, zodat u zich kan richten op uw kernactiviteit.

Na zijn opleiding tot basisarts begon Wardell Amerika in 2017 aan zijn opleiding tot neuroloog in Den Haag. Gedurende deze tijd leerde hij dat mensen vaak niet weten welk risico zij lopen totdat het te laat is, noch hoe een gezondere leefstijl een beroerte of hartaanval kan voorkómen. De krachtige combinatie van screening, bewustwording en leefstijlinterventies kunnen een enorme gezondheidswinst opleveren en zodoende mensen uit het ziekenhuis houden. Dit was de bakermat voor de oprichting van Pacea.

Pacea is een jong, ambitieus bedrijf met slechts één doel voor ogen: gezondheid van werknemers naar een hoger niveau brengen. Wij beschikken over uitgebreide medische kennis over verschillende ziektebeelden, zoals hart- en vaatziekten, hoofdpijn en lage rugpijn. Middels workshops spreken wij de intrinsieke motivatie van werknemers aan en geven hen de vaardigheden mee die nodig zijn om gezond te blijven. Onze trainingen aan bedrijfsartsen zorgen voor up-to-date, in-company kennis over de meest voorkomende ziektebeelden en hun behandelopties. 

Pacea gaat verder waar de traditionele geneeskunde ophoudt. Onze holistische aanpak richt zich op behandeling én preventie van neurologische aandoeningen middels bewustwording, kennisoverdracht en eenvoudige (leefstijl)adviezen. Wij geloven dat gezonde organisaties leiden tot een gezonde toekomst voor iedereen.

– Wardell Amerika, arts en oprichter Pacea

Geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Klik dan hier om vrijblijvend een offerte op te vragen?

Reviews

LAURA SMIT

“Fantastische trainingsdag! De adviezen vandaag over migraine heb ik zelfs nooit van mijn eigen dokter gehoord. Dankzij handvatten uit de training kan ik straks het beste uit mijn situatie halen.”

JOHN HAYE

“Leerzame dag vandaag, glashelder. Door mijn slechte houding in een zittend beroep heb ik veel last van rugklachten. Ik ga mijn leven beteren.”

SOPHIE DE HAAN

“Ik heb binnen de organisatie veel te maken met werknemers die hoofdpijnklachten hebben, maar vond het lang niet altijd makkelijk om de juiste adviezen mee te geven. Met de duidelijke uitleg kan ik nu gericht advies geven en daar voel ik me prettig bij. Bedankt Pacea!”