Over Ons

Voorkómen is beter dan genezen. Dat horen we natuurlijk al van kinds af aan. Maar in de praktijk is dit toch makkelijk gezegd dan gedaan. Mensen weten vaak niet welke risico’s ze lopen tot het te laat is. Chronische ziekten nemen alleen maar toe; zo schat het RIVM dat in 2050 ongeveer 50% van de Nederlanders één of zelfs meer hart- en vaatziekten zullen hebben. Het is duidelijk dat er wat moet veranderen om mensen gezond oud te laten worden. Dit was de bakermat voor de oprichting van Pacea.

Na zijn opleiding tot basisarts begon Wardell Amerika in 2017 aan zijn opleiding tot neuroloog in Den Haag. Gedurende deze tijd leerde hij dat mensen vaak niet weten welk risico zij lopen totdat het te laat is. Doodzonde, omdat veel ernstige ziekten te voorkómen zijn met een gezonde leefstijl. Om mensen nog beter te kunnen helpen, heeft Wardell in 2018 Pacea opgericht.

Met Pacea proberen wij mensen bewust te maken van ziekten en risicofactoren, en geven hen de handvatten om ziekten te kunnen voorkómen en verbeteren. Door de combinatie van bewustwording én leefstijladviezen kunnen wij mensen motiveren en geven hen de handvatten om gezond te leven. 

Pacea gaat verder waar de traditionele geneeskunde ophoudt. Onze holistische aanpak richt zich op preventie én behandeling van neurologische aandoeningen middels bewustwording, kennisoverdracht en eenvoudige (leefstijl)adviezen. Wij geloven dat gezonde organisaties leiden tot een gezonde toekomst.

– Wardell Amerika, neuroloog-in-opleiding en oprichter Pacea

Zakelijke partners:
Geïnteresseerd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Klik dan hier om vrijblijvend een offerte op te vragen?

Reviews

LAURA

“Fantastische trainingsdag! De adviezen vandaag over migraine heb ik zelfs nooit van mijn eigen dokter gehoord. Dankzij handvatten uit de training kan ik straks het beste uit mijn situatie halen.”

JOHN

“Leerzame dag vandaag, glashelder. Door mijn slechte houding in een zittend beroep heb ik veel last van rugklachten. Ik ga mijn leven beteren.”

SOPHIE

“Als bedrijfsarts heb ik veel te maken met hoofdpijnklachten bij werknemers. Ik vond het niet altijd makkelijk om hen de juiste adviezen te geven. De workshop “Weg met hoofdpijn” heeft me echter het nodige zelfvertrouwen gekregen om hen hierin te adviseren. Deze extra diepgang zorgt niet alleen voor meer werkplezier, maar ook voor een beter contact met de werknemers, heel fijn!